Jump to content

Alpha415

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Alpha415

  • Rank
    Member
  1. Alpha415

    Work space - camera window

    Great, Thanks. Also I hope finding about the models will help someone else in the future. Thank you for all of your time and help. Have a great week.
  2. Alpha415

    Work space - camera window

    Never mind, after looking for it for the last 3 hours I found it.
  3. Alpha415

    Work space - camera window

    I MAY HAVE FIGURED OUT WHY THE MODELS ARE APPEARING AS THEY ARE IN THE CAMERA WINDOW. HAS TO DO WITH HOW THEY ARE EXTRUDED IN FORMZ I THINK. IF THEY ARE EXTRUDED AS HOLLOW THEY DO NOT APPEAR AS A SOLID BUT IF CLOSED AND CAPPED IT WORKS. MOSTLY MY FAULT BUT NICE TO KNOW WHAT IS CAUSING THE PROBLEM. ONE OTHER QUESTION THOUGH, IN MESSING AROUND TRYING TO SOLVE THIS PROBLEM I HAVE HIT SOMETHING THAT IS CAUSING THE CAMERA TO GO TO THE CENTER OF THE GRID NO MATTER WHERE I WANT TO GO. CAN'T FIND ANYTHING TO REMOVE SNAP TO GRID?
  4. Alpha415

    Work space - camera window

    If it will help I will give you my E-mail nad you can answer yhen I can send you entire file. I have no problems with that
  5. Alpha415

    Work space - camera window

    Tried that still no joy Will send you screen shot if I could
  6. Alpha415

    Work space - camera window

    Would love to but max size of attachment at .04 megs won't allow anything useable??
  7. Camera window in work space is showing model as not all there but when rendered it is ok. Any way to fix this so I can see real v iew in camera window.?
  8. Alpha415

    Rendering Problems

    Thanks I will try this. Hope it works.
  9. Alpha415

    Rendering Problems

    I am importing models from FormZ version 7.0 into EI version 9.1 on a Mac running Maverick. When the models go in they look hollow in the camera window of EI and upon rendering I am getting a lot of bad surfaces. Anyone else having same problem and if so is there anything I am missing? See attached file. Project 7.13.47 PM.pdf
  10. Alpha415

    Dongle issues

    Thanks very much. Solved all my problems and am now up and working.
  11. Alpha415

    Dongle issues

    I am having the same problem after installing Mavricks and downloading EI 9.1. Am getting a message that "Installer MPKG can't be opened because it is from an unidentified developer" Any idea how to get around this? Also what three drivers did you remove?
×